Послание от Крион за България

за България

Послание от Крион специално за България. 
Предадено на 12 юли 2013, чрез Марина Мечева.


Приветствам ви, скъпи мои, АЗ СЪМ Крион от Магнитната служба.

За онези, които осъзнават какво се случва в страната им процесът е осъзнат, за останалите е едно пътуване по течението, което в този момент изглежда непредвидимо.

Това, което се изисква от вас, е осъзнаване. Осъзнаване, но и участие в един процес, свързан с отключването на кодовете по вашите земи. За да може богатството, събирано там през вековете, да се слее със съзнанието на призваните – и то не само онези родени Българи, а и по бъдния свят – защото той се събужда чрез вас.

И вероятно си задавате въпроса: Защо точно българинът? Какво място има той в историята на трансформацията, на този процес, който отдавна се тъче и предизвиква всички строежи на новата система чрез човешката ДНК.

Първо, осъзнайте, че това е само началото. Второ, познайте и признайте своя принос, своята отговорност и своето участие, което е съпроводено от светли същества в цялата бъдна система.

Звездното семейство е част от оригиналните кодове на ДНК, заложени в кръвта на онези малцина, наречени Българи. Да си Българин – това е духовно призвание, това е йерархия, това е вселенски строеж, който отговаря за еволюцията на човечеството.

Все още не сте поели отговорността си, а вече знаете, че времето дойде.

Нашият призив сега е по-ясен и по-чист от всякога, защото призваните, които ще направят промяната, са сред вас. С всеки следващ момент вие усилвате Присъствието в клетките си. С всяко следващо дихание осъзнавате Присъствието си в Бог. Защото – за да можеш да осъзнаеш строежа на новата планетарна решетка, за да можеш да поддържаш и изградиш новата кодова стойност, равна на “Човекът е Бог” – за това се изисква да имаш заложбите в себе си, в самия строеж на ДНК.

Следващият етап на вашето развитие, братя и сестри Българи, е същинско, цялостно осъзнаване на Бог в човека и на човека във Вселенското начало. Едно начало, което е дало рождението дори на организираната система, проявяваща Бог.

Останете притихнали в този процес и знайте, че световната промяна вече започна чрез вас. Връщане назад вече няма, защото Съветът реши!

Прогресът, наречен еволюция, ще приеме своя най-светъл лик – божествената промяна, наречена Единно Съзнание.

Благодарим Ви.

И това е точно така.

Крион

Прочети още:
~♥~ ♥ ~ ♥



МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

2 comments